Blått Hjerte Bedrift (20,- pr. mål)Blått Hjerte Bedrift - ønsker din bedrift å bidra!?

Tusen takk for bidraget ditt i sesongen som var! - Vi håper å få dere med på laget også denne sesongen!

Foran forrige sesong var vi endelig tilbake i det gjeveste selskap - ELITESERIEN! Etter en fantastisk høstsesong var vi faktisk med å kjempet om medaljer frem mot halvspilt serie. Så kom utfordringene med skader og spillere som ikke lenger var disponible. Det gjorde at vi mistet grepet om medaljekampen og heller havnet i en kamp om å kvalifisere oss til NM-sluttspillet. Det klarte vi akkurat med en 8. plass, noe vi må se oss svært så fornøyd med som et nyopprykket lag.

Trenerteamet består kommende sesong av Jørgen Becher (Eliteseriens yngste trener) som sammen med seg har assistentene Einar Røstgård og Espen Jensen, begge velkjente i NOR-miljøet gjennom mange sesonger. 

A-laget følger sportsplanen som ble vedtatt på klubbens Årsmøte for tre år siden og kommende sesong er det sportslige målet å kjempe om en plassering blant de 6 beste lagene og kjempe om et avansement videre fra en NM-kvartfinale! Et hårete mål, men uten tøffe målsetninger får man heller ingen gode resultater! Vi har fortsatt et ungt lag, men en del av våre unggutter begynner faktisk å få en del rutine som kommer godt med når vi skal prestere på øverste nivå i Norge. Siden forrige sesong har Axel Wallin (Asker), Trym Stokland (Lyn) og Markus Hegnes Hansen (rekruttlaget) blitt borte, mens vi har fått tilbake Linus Söderblom fra det store utland. Av nykommere har vi også fått inn en solid forsterkning i backrekka når Simen Bendiksen gjør comeback etter en sesong på sidelinjen. Inn kommer også forwardene Erik Thingnes (Bækkelaget) og Andre Lundgren (Stenungsund 89ers), sammen med juniorene Philip Kämpe og Even Sjamel-Rasmussen som er løftet opp i A-stallen fra egen junioravdeling.

Forrige sesong viste vårt trofaste publikum at de ALLTID støtter oss. Som nyopprykket lag hadde vi faktisk Eliteserien høyeste publikumssnitt med hele 209 tilskuere i gjennomsnitt på våre hjemmekamper. Vi satser på at vi også kommende sesong vil lokke flest tilskuere av samtlige lag til våre hjemmekamper i Eliteserien. De vil også denne sesongen merke at vi også har ambisjoner om å være best på arrangement!

Også på klubbdrift ønsker NOR 92 å være helt i Norgestoppen. Det er økonomisk krevende å holde et høyt aktivitets- og kvalitetsnivå, og sponsormarkedet er tøft. Vi håper at BLÅTT HJERTE Bedrift banker videre for NOR 92, og at kampanjen er en spennende og annerledes måte å støtte klubben på for deg som deltar. Vi håper at dere også i år ønsker å være med ved å bidra med 20 kroner pr. mål NOR 92's herrelag scorer i årets sesong (seriekamper).

Igjen er hovedmålet å sikre at vi kan opprettholde satsingen, slik at vi har et attraktivt lag å spille på, være en attraktiv klubb å komme til, og ikke minst at vi har et oppegående A-lagsmiljø som sikrer gode utviklingsmuligheter for stadig nye generasjoner NOR-spillere.

Vi i NOR 92 hadde satt stor pris på om nettopp din bedrift har BLÅTT HJERTE.

Hvis dette er noe som er interessant å delta på, så oppgir du din mailadresse til den som inviterer deg, eller send en mail til blaatthjerte@nor92.com.

De bedriftene som støtter BLÅTT HJERTE får også ett frikort med gratis inngang på alle våre A-kamper!

Med sportslig hilsen

BLÅTT HJERTE

NOR 92 Innebandyklubb

Vi har Blått Hjerte!

Følgende bedrifter er med i Blått Hjerte Bedrift:

 
Kamille Blomster  
   
 
KIWI Mjøndalen  
    
 
DormaKaba Drammen  
   
 
Elektriker Øst AS  

 

  •