Grasrotandelen


Støtt NOR 92 Innebandyklubb!

NÅ kan du støtte NOR 92 Innebandyklubb hver gang du spiller hos Norsk Tipping!

Fra 2009 kan du selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping. Grasrotandelen så dagens lys i mars, og her ser du hvordan du kan støtte NOR 92 Innebandyklubb.

Hvordan finner jeg NOR 92 Innebandyklubb?

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke frem til NOR 92 Innebandyklubb. Det finnes flere måter å gjøre det på:

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

• Du kan oppgi organisasjonsnummeret til klubben, 983 251 250 til kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.

• Så enkelt registrerer du deg ved hjelp av mobiltelefonen: 1. Ta frem mobiltelefonen din. 2. Send en melding til tlf. nr. 2020 3. Skriv GRASROTANDELEN 983251250. Du vil motta en melding fra Norsk Tipping som bekrefter at du har valgt NOR 92 Innebandyklubb som mottaker av 5% av alt du spiller for.

• Du kan laste ned en egen blankett med strekkode på. Last ned NOR 92 Innebandyklubb's blankett her. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Mer info finner du ved å klikke her!

Det er viktig å merke seg at dette koster deg ikke noe! 5 % av din spilleinnsats vil uansett gå til en frivillig organisasjon men ved å registrere din klubb sørger du for ekstra inntekter til NOR 92 Innebandyklubb !

Her finnes oppdatert statistikk på antall spillere som støtter NOR 92 Innebandyklubb

For at NOR 92 Innebandyklubb skal få mest mulig ut av denne ordningen er det viktig at du og alle du kjenner registrerer NOR 92 Innebandyklubb som sitt lag på spillekortet. Dette kan gjøres hos spillekommisjonæren fra 1. mars. Alt du har spilt for fra 1. januar er med på ordningen og tilbakeføres klubben du velger.

Vi i NOR 92 Innebandyklubb håper du vil gi din støtte til idretten i nærmiljøet her i Nedre Eiker. NOR 92 Innebandy er en av Nedre Eikers største idrettslag, og organiserer nesten 300 barn og unge. Gir du din støtte til oss så bidrar du til at barn og unge i NOR 92 Innebandyklubb sikrer sin aktivitet og at vi kan tilby at alle som ønsker det å spille innebandy.

På forhånd takk for din støtte!

  •