Gothia Cup

Hovedsponsorer 2019/2020


 

Gothia Cup 2015

Her kommer fortløpende informasjon om Gothia Cup 2015 og NOR 92's deltaker lag. NOR 92 reiser med 5 lag til Gothia Cup 2015: G16 (2 lag), G13, G12 og J15. I 2015 vil det bli over 130 spillere, ledere og supportere som reiser til Gøteborg og Gothia Cup. I år blir det avreise for to fulle busser fra Solberghallen lørdag morgen den 3. januar kl. 08.00.
 

Avreise til Gothia Cup

Bussene til Gothia Cup 2015 reiser fra parkeringsplassen ved Solbergbanen lørdag 3/1 kl. 08.00. Møt opp i god tid så bussene ikke blir forsinket! Ingen parkering er tillatt på plassen hvor bussene står oppstilt.
 

Gothia Cup åpningsshow og SSL kamper

Alle spillere, ledere og medreisende som har Gothia kortet (bestilt overnatting på Elite Park gjennom NOR 92) får utdelt en nummerert billett ved innskjekking. Denne gjelder for åpningsshowet og ikke minst SSL kampene mellom Pixbo og Karlstad kl. 15.30 (damer) og Pixbo - AIK kl. 19.00 (herrer) på lørdag kveld. Her får man se innebandy i verdensklasse i et fullsatt Scandinavium (12.000 tilskuere). Mer om åpningsshow og landskampen her!
 

Kampoppsettet

Kampoppsett NOR 92 Innebandyklubb


Gothia Cup genseren!

Alle som har bestilt NOR 92´s offisielle Gothia Cup genser i tillegg til alle våre spillere og ledere får utdelt genseren i før avreisen til Gøteborg. Vi håper alle bruker genseren på alle kampene og viser sin støtte til våre gutter og jenter under kampene! Har du ikke fått din genser? Ta kontakt med lagleder på ditt lag.
 

Last ned Gothia Cup appen!

Nå kan du laste ned en gratis app både for iPhone og Android ved å klikke på denne linken!
 

Vi skal som i fjor overnatte på Nya Munkebäck skole

Adressen til skolen finner dere her (G16 lagene overnatter på samme hotell som foreldregruppa)
 

Informasjon om hotell i Gøteborg (Elite Park Avenue Hotel)

Vi har som tidligere booket et antall hotellrom i Gøteborg for foresatte som ønsker å bli med på turen. Vi har også i 2015 fått bekreftet et antall plasser på Elite Park Avenue Hotel. Først til mølla... Det understrekes at det er opp til hvert enkelt lag og organisere og melde inn antall bindende hotellrom bestillinger for foresatte som skal meldes tilbake til cupstyret. For de som ønsker mer info så kan dere besøke Gothia Cup's hjemmesider her: http://www.gothiainnebandycup.se/swe/medresenar/hotell/. Det blir også som tidligere muligheter for foresatte å bestille plasser på spillebussene.

Under Gothia Cup 2015 kommer 450 lag fra 6 nasjoner til å spille over 1.160 kamper i perioden 3-6. Januar.

Vi har laget en egen NOR 92 - Gothia Cup Facebook side hvor vi kommer til å oppdatere dere med resultater og korte kommentarer. Oppfordrer også våre supportere til å dele sine bilder med alle våre Facebookvenner på denne siden!

 

 - Alle nyheter fra Gothia Cup

  •