Dramatikk i Høyenhallen

07.03.2010

Det ble en høydramatisk NM kvartfinale mellom Tunet og NOR 92 i Høyenhallen i ettermiddag. Tunet hadde på forhånd varslet at dette skulle bli en grei kamp for de - det ble det aldri! NOR 92 var fast bestemt på å blø for drakta etter det sure hjemmetapet på fredag.

Tobias Hulterstrøm (bildet) fikk rødt kort mot Tunet i Høyenhallen samtidig med en Tunet spiller etter en omdiskutert hendelse.

Tunet ledet oppskriftsmessig med 2-1 etter 1. periode, men Tigers hadde ikke tenkt å gi seg uten sverdslag i den 2. NM kvartfinalen lagene i mellom.

145 tilskuere i Høyenhallen fikk se en 2. periode som ble dramatisk på mange måter. Tigers hang med Tunet i målprotokollen, men det var hendelsene i sluttsekundene av perioden som skapte den største dramatikken. Tobias Hulterstrøm og en Tunet spiller fikk begge marsjordre etter en omdiskutert episode hvor også Thomas Lindgren måtte sitte utvist i starten på den andre perioden da han hadde førsøkt å være fredsmegler. Perioden endte for øvrig 3-3 og dermed ledet hjemmelaget 5-4 foran sluttperioden.

Gundersen senket NOR 92 (Assisten.no)

Denne ble også hendelsesrik. Etter kun 9 sekunder av perioden og i spill 3 mot 4 utligner NOR 92 til 5-5, men Tunet slår umiddelbart tilbake og tar ledelsen med 6-5. Tigers slår tilbake gang etter gang, først utligner de til 6-6 etter at Tunet nok en gang hadde tatt ledelsen, deretter til 7-7. Dessverre for Tigers trekker Tunet det lengste strået i sluttminuttene etter at NOR 92 hadde ridd av en omdiskutert utvisning og vinner kampen med 8-7 (2-1, 3-3-, 3-3). En kamp hvor bortelaget i følge rapportene like gjerne kunne stått igjen som vinnere. Et steg nærmere...

Målscorere for Tigers var: Tobias Johansson (2), Mads Normann, Alexander Jaksland, Jesper Gøransson, Tobias Hulterstrøm og Niklas Karlsson.

Ingen walk over mot NOR 92 (tunetibk.no)

Tunet leder nå kvartfinale serien med 2-0 i kamper, men på onsdag er det nye muligheter for Tigers! Kan gutta moblisere og ta en seier, venter en fjerde kamp hjemme i Solberghallen? Vi tror gutta er supertent på å vise at de kan slå Tunet denne sesongen.

Her finner du kampfakta og kommentarer fra NM kvartfinale 2 mellom Tunet og NOR 92