2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tøff motstand i helgens to kamper

02.02.2014

Nor 92's damelag har spilt to kamper denne helgen, men kun to av fire poeng ble med hjem.

Helgen startet med kamp hjemme mot Akerselva. Vi var uvitende om dette laget, ettersom det ikke er noen tidligere spilte kamper, men lot ikke dette skremme oss. Med 2 hele rekker + 1 var vi optimistiske og hadde en bra innstilling før kamp. Kampen startet bra for oss med første mål allerede etter noen minutter. Vi kjempet bra og klarte oss godt gjennom første periode med både mål nummer 2 og mål nummer 3, dermed avsluttet vi 1. omgang med stillinga 3-0.

2. Periode gikk ikke like bra som den første, vi detter litt ned, er ikke like mye med som vi var og taper denne runden 3-0, altså stillingen er 3-3.

Etter tredje periode er startet, ligger vi i ledelsen med 4-3, men ikke lenge etter svarer Akerselva med et mål og stillinga er 4-4. Vi før en spiller skadet og ikke lenge etter får Akerselva nytt mål og stillinga er 5-4, noe vi ikke klarte å ta igjen.

Vi taper kampen 5-4, startet med 12 spillere før kamp, og det var kun 8 spiller når kampen blåses av. 2 spillere sendt til legevakt og 2 spillere skadet/syke.

Helgens andre kamp gikk bedre og vi kom ut av kampen med 2 nye poeng. Første perode starter bra med mye effektivt spill, vi gir alt og dette reulterer i en 3-1 ledelse etter første periode.

En jevn kamp, med hard motstand, men vi kjemper alt vi kan og får inn 3 nye mål i andre periode. Lier's damer er både større og hardere i kropp en mange av våre spillere, noe som resultere i mye dytting og hardt spill, men vi takler dette bra, kommer oss over de to målene som lier får inn, og avslutter andre periode med resultatet 6-3.

Siste periode er en litt tregere periode, vi begynner å bli litt slitne i beina og ting går litt saktere. Vi er forsatt godt innstilt på seier, og får inn et nytt mål, noe som Lier også får. Kampen er ferdig og vi vinner 7-4, noe som betyr at vi fortsatt er ubeseiret og leder serien med 9 spilte kamper og 9 seiere.

Neste kamp er allerede på onsdag 5. januar, borte mot Grei, 3. divisjon.