Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Oppsummering av cuphelgen

04.09.2017

Mange av våre lag har i helgen vært i aksjon, vi gir dere her en kort oppsummering.


Fornøyde gutter! G13 gjorde en strålende innsats i helgens Plankecup og spilte seg helt frem til en finale.

I helgen var flere av våre lag i aksjon i cupspill som en forberedelse til sesongen som starter med seriekamper for mange av våre lag om 14 dager.

Plankecup, Fredrikstad
Her deltok NOR 92 med fire av våre lag. Damer Bredde, J12, G13 og G16 var på plass for å spille sesongens første kamper og ikke minst for å ha det gøy med lagkamerater på tur!

G13 var ikke snauere enn at de spilte seg helt frem til finalen i årets Plankecup etter en superspennende semifinale mot Drøbak/Frogn som gutta vant med 3-2. I finalen ble Tunet et par nummer for store, men gutta deppet ikke av den grunn, alle gjorde en helhjertet innsats mot det som sannsynligvis er Norges beste lag i denne klassen. I løpet av helgen fikk gutta med seg hele 5 kamper, en perfekt start på en ny og spennede sesong. Nå blir det full fart med treninger fremover før serien starter om tre uker.

Resultater G13

J12 var også på plass i Plankecup og her var det mange spente jenter som lenge har gledet seg til denne helgen. I turneringen fikk jentene bryne seg på mange gode lag så det ble kjempebra trening i forkant av den nye sesongen. I første kampen møtte jentene Sarpsborg og gjorde en helhjertet innsats. At det ble et knepent 6-9 tap gjorde ikke noe på humøret til jentene. I neste kampen fikk jentene prøve seg mot et knallgodt svenskt lag, Kärra IBK og da fikk de se hvor gode man kan bli når man trener mye over tid! Dette svenske laget gikk senere helt til topp i turneringen så at det da ble tap 0-13 var ikke så merkelig. Jentene fikk også med seg 5 kamper og best huskes nok den siste kampen som endte med seier 5-4 over Østensjø/Dverg!

Resultater J12

Vårt damelag gjorde i helgen comeback i Plankecup etter at klubben ikke hadde damelag i seriespill forrige sesong. Et relativt ungt lag stilte til start i Plankecup med godt humør og stort pågangsmot. I første kamp ble det et knepent 1-3 tap for Slevik, mens i kamp to ble det 0-6 mot sterke Østensjø/Dverg som vant 1. divisjon forrige sesong. Men i siste kampen for damene kom også seieren da Tunet Old Girls ble slått med 8-2. Det viktige for laget var å kommet i gang med kamper og bli bedre kjent. Ut i fra hva jentene viste i helgen tror vi at fortsettelsen kan bli morsom!

Resultater Damer bredde

G16 skulle også spille sine første kamper for sesongen denne helgen og både spillere og trenere gledet seg til helgen for å se hvor laget sto etter mange uker med gode treninger. Gutta reiste nedover med en stor tropp og det betød at man kunne kjøre høyt tempo i alle kamper. I første kamp mot Sveiva fikk gutta endelig revansje etter to tap de siste sesongene i Plankecup/Zone Cup. Seier 3-1 og turneringen var i gang! Ikke vet vi, men kanskje var gutta litt for fornøyd etter seieren mot Sveiva da Fredrikstad sto på motsatt halvdel. Etter en dårlig kamp av våre gutter ble det til slutt tap 4-7. Dette ble "hevnet" i neste kamp mot Gjelleråsen hvor gutta ikke ga seg før det sto 9-1 på tavla. I oppgjøret mot Greåker fikk vi se en farstfylt, jevn og ikke minst spennende kamp som dessverre for oss endte med at Greåker til slutt vant med 7-5. Dette betød at vi måtte vinne med minst 6 mål i siste kamp mot St. Croix, samtidig som Greåker måtte slå Sveiva. Vi gjorde jobben vår og vant hele 11-2, men dessverre for oss så tapte Greåker med 4-3 for Sveiva og dermed ble det ingen finale på gutta i år. Oppsummert en bra turnering med mange bra svar på hva det må jobbes med fremover.

Resultater G16

 

Björnslaget, Gøteborg
Vårt A-lag herrer deltok også denne helgen i en oppkjøringsturnering som en del av forberedelsene til seriestarten om 14 dager. I forkant av turneringen fikk vi noen kjedelige forfall som gjorde at vi ikke kunne stille med fullt mannskap denne helgen. Da i tillegg vi fikk to nye forfall dagen før avreise var det klart på forhånd at forventningene måtte justeres ned et par hakk. I første kampen møtte vi Nässjö IBF og hadde ledelsen to ganger i løpet av kampen. Ca. 3,30 før sluttsignalet på stillingen 3-3 så slipper vi inn et mål som vi ikke klarte å svare på og dermed taper vi første kampen med ett mål. Om ikke det var nok så ble både Jørgen Becher og Trym Stokland skadet og dermed sto vi tilbake med 8 friske utespillere til de to siste kampene...
I match to gjør gutta en helhjertet innsats med uvante rekke sammensetninger og kun 8 spillere klare til kamp. Vi leder kampen med 3-0 da under ti minutter gjensto, men vi blir kankskje for slitne med få utespillere for Backadalen lykkes med å score tre ganger de siste 8.14 av kampen og ekstra surt var det når det siste målet kom kun 36 sekunder før sluttsignalet. I siste kampen skulle vi møte bunnlaget i puljen, Frölunda. Seier med 4 mål eller mer ville sende oss videre i turneringen. Men vi gjør en skuffende kamp og selv om det ble seier 4-3 så betød det at det ikke ble noe sluttspill for gutta. Kanskje var det like greit når man ikke hadde tilgjengelig mer enn 8 friske utespillere etter de tre innledende kampene? Uansett, de gutta som kjempet for Tigers gjorde det med en positiv innstilling og pågangsmot. Nå venter Bækkelaget på i treningskamp kommende torsdag, forhåpentligvis med flere spillere tilbake etter skade og sykdom!

Kampfakta Nässjö IBF - NOR 92

Kampfakta NOR 92 - IBF Backadalen

Kampfakta Frölunda IBK - NOR 92

   •