Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Slått ut med minste mulige margin

01.09.2019

NOR 92 testet kampformen under helgens Björnslaget i Göteborg og det ble exit med minste mulige margin etter gruppespillet.


Slapp inn lite mål. NOR 92 slapp inn færrest mål i gruppespillet og scoret flest, men måtte se seg slått ut på innbyrdes målforskjell.

Kamptrening!
Med 14 dager igjen til seriestarten i Eliteserien var helgens Björnslaget i Göteborg en perfekt arena for å teste kampformen foran hva som skal komme. På forhånd var selvfølgelig ambisjonen å få med oss flest mulig kamper denne helgen, hvilket innebar avansement fra gruppespillet etter de fire innledende kampene på fredag og lørdag.
 
Dårlig start, deretter tre strake
I første kamp ventet Onsala IBK fra Svensk Div. 2, en motstander som skulle være overkommelig for våre gutter. Om det var turen nedover som fortsatt satt i beina eller om vi ikke var helt på nett er ikke lett å si, men på tross av overtak i banespillet så maktet vi kun å score en gang på svenskene og når vi da slapp til de fire ganger endte det hele med et småsurt 1-4 tap i premierekampen. I lørdagens første kamp ventet BSMK for våre gutter og det var aldri noe tema om seier, kun hvor stor den ville bli. Gutta stoppet ikke før det sto 11-0 på tavla og vi var tilbake på vinnersporet. I lørdagens andre kamp ventet Åby IBK og gutta fortsatte på vinnersporet og kunne notere seg for en ny seier da det sto 3-1 til oss på tavla ved kampslutt. Lørdagens siste kamp ble kraftig forsinket, men gutta lot seg ikke stresse av det og gjorde sine forberedelser riktig. Det førte til dagens tredje seier da FBC Vinga ble beseiret med hele 9-2.  
 
Exit på innbyrdes oppgjør
Fasit etter gruppespillet var tre seiere og ett tap, 9 poeng og best målforskjell i gruppen. Men det skulle vise seg at det ikke holdt til avansement til sluttspillet. Tre lag på 9 poeng og et regelverk som skiller på innbyrdes oppgjør gikk ikke i vår favør. Alle de tre topplagene hadde slått hverandre, dermed var det målforskjellen som måtte skille lagene. Åby IBK sto med en målforskjell på 6-5, Onsala IBK med 6-6 og NOR 92 med 4-5 og dermed dårligst målforskjell av de tre lagene i de innbyrdes oppgjørene. Litt surt når man scorer flest mål og slipper inn færrest i gruppespillet, men slik er reglene. Dermed ble det ingen sluttspillkamper på søndag som planlagt.

Resultater fra Björnslaget 2019
 
Fornøyd trener
Da ble det med de fire innledende kampene i årets Bjørnslaget etter at vi gikk ut på innbyrdes oppgjør etter gruppespillet. Totalt sett hva er fasiten etter disse fire kampene, hvor står vi to uker før seriepremieren?
- Veldig kjedelig å rykke ut på denne måten. Innbyrdes målforskjell er en veldig uforutsigbar måte å rykke på. Regler er regler. Fasiten er at vi har spilt inn mye innebandy i gruppa og drillet i gang hvordan vi ønsker og spille innebandy! Vi har en mentalitet hele veien som jeg syns virker proff og gutta kommer helt sikkert til å være 100% klare da serien blåses i gang. Stolt trener over figuren vi har gjort her nede.
 

Vi scorer flest mål og slipper inn færrest av lagene i vår gruppe (24-7), noe å legge vekt på eller var motstanden for svak i forhold til hva som venter i Eliteserien?
- At motstanden er noe svakere enn et gjennomsnittlig eliteserielag kan man konstantere. Samtidig spilles innebandy her på en helt annen måte enn hva det gjøres hjemme, så den sammenlikningen er egentlig ganske så vanskelig. I forhold til oss selv så har vi ekstremt mye ball fra første minuttet i første kamp til siste minuttet i siste kamp. Her er vi veldig flink, tålmodige, skaper mye sjanser gjennom hele turneringen. Veldig fornøyd med hvordan turneringen gjennomføres og hvilke erfaringer vi som lag, spillere og trenere tar med oss.
 

Hva er du mest fornøyd med etter helgen og hva må vi forbedre på trening allerede til uka?
- Fokuset er uten tvil det man er mest fornøyd med. Vi tør å være sosiale og skape relasjoner utenfor banen (basseng, felles bespisning, se på kamper sammen osv.) samtidig som at da kampen nærmer seg er det dette som er 100% i skallen på alle og enhver. Leverer vi sånn inngang til de kommende kampene i eliteserien skal vi se at vi vil få noen kule resultater til slutt. Igjen så må man så klart tilføye at vi har vært et lag her nede som har hatt mye ball i laget, styrt spillet og tempoet i kampene og vært ganske så dyktige på det. Her er det mange som imponerer! Vi var en gjeng hvor alle unner hverandre godt og det blir viktig i tiden som kommer. Treningene vil det bli vekt på mye taktikk, finpussing og relasjonsbygging. Vi har masse vi skal igjennom og gutta trenger og være skjerpa til dette. Til slutt ønsker jeg å takke for en strålende innsats fra vår lagleder/materialforvalter John Arild også som holder kontroll på mye av det utenomsportslige som virkelig trengs på en sånn type tur!  •