Treningstider J13 sesongen 2018/2019

Dag Tid Sted  
Tirsdager   kl. 19.00 - 20.30   Solberghallen  
Torsdager kl. 16.30 - 17.45 Solberghallen  
       

 

Om utstyr

Barna vokser fort, sjekk gjerne at utstyret fortsatt passer. Gleden ved å delta henger sammen med mestring og mestring henger sammen med utstyr som passer. Her er noen generelle tips om utstyr for de som er nye eller lurer på noe rundt dette:

Sko: Det kreves i de fleste haller at man bruker innesko med lys såle (som ikke sverter). Skoene bør sitte godt på føttene, det er mange vendinger i løpet av kamp og trening og store sko gir lett gnagsår/vannblemmer.

Klær forøvrig: Ha gjerne hvit shorts og blå strømper til kamp. Drakter deles ut til kampene. Til trening - noe behagelig å trene i (det kan være litt kjølig i hallene vinterstid).

Briller:  Det er fra og med 2011 påbudt med briller for yngre årsklasser i innebandy. Er man uheldig kan skader på øye med innebandyball gi varig redusert øyefunksjon og NOR92 har lenge anbefalt alle yngre å bruke briller, men fra denne sesongen er dette et krav på lik linje med leggskinn i fotball.

Kølle: Riktig lengde, mykhet og evt. bøy på bladet er faktorer man må vurdere ved anskaffelse av kølle. Feil lengde, mykhet og bøy går ut over teknikk og ballkontroll. Tommelfingerregel for lengde er til litt over navelen, men individuelle forskjeller må man regne med. Skaftet skal ikke være for stivt for de yngre spillerne. Køllene er merket med en flex-verdi - lavere tall betyr stivere skaft. Hvis bladet er bøyd, skal bøyen gå i retning av hånden man foretrekker å holde øverst på skaftet (høyre hånd øverst - bøy til høyre - naturlig skudd fra venstre).

  •